Menu

ICT-bedrijf Amersfoort

Als ICT-bedrijf nabij Amersfoort

ICT-bedrijf Amersfoort

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Nijmegen: uw prettige en betrouwbare partner als u eenmalig moet investeren in ICT. Misschien ziet u ICT als noodzakelijk kwaad en stelt u het telkens uit omdat u het lastige materie vindt en het u tijd kost. Investeringen langdurig uitstellen kan echter leiden tot continuïteitsrisico en stagnerende bedrijfsvoering. Gelukkig kunt u aan Xantion al uw ICT uitbesteden. Bovendien kunt u bij Xantion ook software huren. Dat is met name handig als op dit moment het geld voor grote investeringen niet aanwezig is.

Bekijk onze werkwijze

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

Werkwijze ICT-bedrijf Amersfoort

Wanneer u Xantion, als uw ICT-bedrijf nabij Amersfoort in wilt schakelen, maken we graag een afspraak met u. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vertellen u over al uw mogelijkheden, zonder moeilijke technische praat: ICT moet net zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan.

Meer over onze werkwijze

Overstappen op zakelijke telefonie

ISDN stopt per 1 september 2019. Stap daarom over op VoIP van Xantion. VoIP staat voor Voice Over IP en betekent bellen via het internet. VoIP brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen is bellen tussen collega’s kosteloos, ook kunt u ongeacht waar u bent in het bedrijf de telefoon beantwoorden. Tevens bespaart u maar liefst 30 procent op uw kosten en zegt u gedag tegen de KPN facturen. Kortom, 24 uur per dag bellen en gebeld worden: wij zorgen ervoor dat uw voicemail en eventuele doorschakeling werkt zoals u dat wenst.

Onderscheidende waarde

Xantion onderscheidt zich van traditionele ICT-bedrijven door de kwaliteit van ICT, die grote bedrijven vanzelfsprekend vinden, ook beschikbaar te stellen voor het mkb. Dat doen we op een eerlijke, creatieve, gedreven, toegankelijke en praktische wijze. Eerlijk omdat we eerlijk en duidelijk zaken doen, creatief omdat we altijd een passende oplossing vinden voor uw situatie. De medewerkers van Xantion hebben passie voor hun vak, werken resultaatgericht en pragmatisch en verhelpen uw problemen. Bovendien kunt u rekenen op onze bereikbaarheidsdienst om al uw vragen of die van de gebruikers te beantwoorden. En alles zonder extra kosten in rekening te brengen.

Teams van Xantion

Onze medewerkers zijn opgedeeld in teams (groen, oranje en blauw). Op die manier kunnen wij garant staan voor een hoge persoonlijke service en een vast aanspreekpunt die weet welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Met andere woorden: u krijgt direct een antwoord op uw vraag of probleem! Benieuwd wat onze teams voor uw bedrijf uit o.a. regio Ede, Veenendaal, Barneveld, Nijmegen, Wageningen en Arnhem kunnen betekenen? Ze komen graag in contact met u.

Neem contact op

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?