ICT-bedrijf Amersfoort

Als ICT-bedrijf nabij Amersfoort voor het mkb, zorgen wij ervoor dat uw ICT gewoon werkt. Zonder gedoe of gemaar, voor een vast bedrag per maand. Xantion neemt uw gehele ICT-beheer volledig uit handen. Dat bespaart u niet alleen kopzorgen, maar ook dure investeringen of extra medewerkers. Xantion, voor volledige ICT-ontzorging!

Werkwijze ICT-bedrijf Amersfoort

Wanneer u Xantion, als uw ICT-bedrijf nabij Amersfoort in wilt schakelen, maken we graag een afspraak met u. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vertellen u over al uw mogelijkheden, zonder moeilijke technische praat: ICT moet net zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan.

Meer over onze werkwijze

Overstappen op zakelijke telefonie

VoIP staat voor Voice Over IP en betekent bellen via het internet. VoIP brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen is bellen tussen collega’s kosteloos, ook kunt u ongeacht waar u bent in het bedrijf de telefoon beantwoorden. Tevens bespaart u maar liefst 30 procent op uw kosten en zegt u gedag tegen de KPN facturen. Kortom, 24 uur per dag bellen en gebeld worden: wij zorgen ervoor dat uw voicemail en eventuele doorschakeling werkt zoals u dat wenst.

Onderscheidende waarde

Xantion onderscheidt zich van traditionele ICT-bedrijven door de kwaliteit van ICT, die grote bedrijven vanzelfsprekend vinden, ook beschikbaar te stellen voor het mkb. Dat doen we op een eerlijke, creatieve, gedreven, toegankelijke en praktische wijze. Eerlijk omdat we eerlijk en duidelijk zaken doen, creatief omdat we altijd een passende oplossing vinden voor uw situatie. De medewerkers van Xantion hebben passie voor hun vak, werken resultaatgericht en pragmatisch en verhelpen uw problemen. Bovendien kunt u rekenen op onze bereikbaarheidsdienst om al uw vragen of die van de gebruikers te beantwoorden. En alles zonder extra kosten in rekening te brengen.

Teams van Xantion

Onze medewerkers zijn opgedeeld in teams (groen, oranje en blauw). Op die manier kunnen wij garant staan voor een hoge persoonlijke service en een vast aanspreekpunt die weet welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Met andere woorden: u krijgt direct een antwoord op uw vraag of probleem! Benieuwd wat onze teams voor uw bedrijf uit o.a. regio Amersfoort, Ede, Veenendaal, Barneveld, Nijmegen, Wageningen en Arnhem kunnen betekenen? Ze komen graag in contact met u.

Neem contact op

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone