ICT-bedrijf Arnhem

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Arnhem. Bij Xantion staat u als klant echt centraal. De filosofie van Xantion is simpel: ICT moet gewoon werken en net zo eenvoudig en transparant zijn als water uit de kraan. Vandaar ook de slogan: Xantion, ICT uit de kraan. Al voor €1,95 per dag, per werkplek, ontzorgt Xantion u volledig. Servers, netwerken en al uw vragen zijn bij de prijs inbegrepen. Mochten er investeringen nodig zijn, dan laten wij dit u ruim van te voren weten en brengen het onder in een maandbedrag. Op die manier blijven kosten beheersbaar.

Bekijk onze werkwijze

ICT-bedrijf Arnhem voor wie?

Xantion als ICT bedrijf nabij Arnhem gelooft dat de nieuwste ontwikkelingen niet alleen voor grote bedrijven beschikbaar behoren te zijn: wij zorgen ervoor dat MKB Nederland hier ook van kan profiteren. Niet voor niets maakt ruim 70 procent van onze klanten onderhand gebruik van de cloud. Kom gerust een keer op de koffie en maak kennis met ons team of maak een afspraak en wij komen bij u langs.

Over Xantion

Met een team van 40 man staat Xantion dag in, dag uit paraat voor haar klanten. Onze consultants zijn ingedeeld in 3 teams. Op die manier kunnen wij persoonlijke service verlenen en houden we communicatielijnen kort. Sturen op continuïteit en kwaliteit voor middelgrote ondernemingen in Nederland staat bij ons centraal.

Bespaar kosten met de ICT

Als ondernemer is geen dag hetzelfde en gaan technische ontwikkelingen ontzettend snel. KPN heeft bijvoorbeeld aangekondigd dat ISDN stopt per 1 september 2019. VoIP is het alternatief: bellen via internet. Gelukkig kunt u rekenen op de oplossingen van Xantion, want wij vinden dat ICT voorspelbaar kan en moet zijn voor iedere ondernemer. Met onze ICT voor een vast bedrag per maand, zorgt u voor een stabiele en werkende omgeving. Dit levert bij veel van onze klanten, o.a. uit regio Arnhem, Ede, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Wageningen en Nijmegen een kostenbesparing op van maar liefst 40 procent!

Nieuwsgierig geworden? Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone