Menu

ICT-bedrijf Arnhem

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Arnhem.

ICT-bedrijf Arnhem

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Arnhem. Bij Xantion staat u als klant echt centraal. De filosofie van Xantion is simpel: ICT moet gewoon werken en net zo eenvoudig en transparant zijn als water uit de kraan. Vandaar ook de slogan: Xantion, ICT uit de kraan. Voor een vast bedrag per dag, per werkplek, ontzorgt Xantion u volledig. Servers, netwerken en al uw vragen zijn bij de prijs inbegrepen. Mochten er investeringen nodig zijn, dan laten wij dit u ruim van te voren weten en brengen het onder in een maandbedrag. Op die manier blijven kosten beheersbaar.

Bekijk onze werkwijze

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

ICT-bedrijf Arnhem voor wie?

Xantion als ICT bedrijf nabij Arnhem gelooft dat de nieuwste ontwikkelingen niet alleen voor grote bedrijven beschikbaar behoren te zijn: wij zorgen ervoor dat MKB Nederland hier ook van kan profiteren. Niet voor niets maakt ruim 70 procent van onze klanten onderhand gebruik van de cloud. Kom gerust een keer op de koffie en maak kennis met ons team of maak een afspraak en wij komen bij u langs.

Over Xantion

Met een team van 40 man staat Xantion dag in, dag uit paraat voor haar klanten. Onze consultants zijn ingedeeld in 3 teams. Op die manier kunnen wij persoonlijke service verlenen en houden we communicatielijnen kort. Sturen op continuïteit en kwaliteit voor middelgrote ondernemingen in Nederland staat bij ons centraal.

Bespaar kosten met de ICT

Als ondernemer is geen dag hetzelfde en gaan technische ontwikkelingen ontzettend snel. KPN heeft bijvoorbeeld aangekondigd dat ISDN stopt per 1 september 2019. VoIP is het alternatief: bellen via internet. Gelukkig kunt u rekenen op de oplossingen van Xantion, want wij vinden dat ICT voorspelbaar kan en moet zijn voor iedere ondernemer. Met onze ICT voor een vast bedrag per maand, zorgt u voor een stabiele en werkende omgeving. Dit levert bij veel van onze klanten, o.a. uit regio Ede, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, en Nijmegen een kostenbesparing op van maar liefst 40 procent!

Nieuwsgierig geworden? Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?