Menu

ICT bedrijf Barneveld

Wanneer u een ICT bedrijf in of nabij Barneveld zoekt, dan is Xantion uw aangewezen partner.

ICT bedrijf Barneveld

Wanneer u een ICT bedrijf in of nabij Barneveld zoekt, dan is Xantion uw aangewezen partner. Xantion vindt dat ICT gewoon moet werken. Punt. Wij zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT voor u als mkb-bedrijf vergelijkbaar wordt met de ICT van grote bedrijven. Dat doen we transparant, praktisch, eerlijk, creatief en flexibel. Een voorbeeld: u heeft op dit moment het beheer over een bepaald aantal ICT-voorzieningen, die er in de toekomst heel anders uit kan zien.

Bekijk onze werkwijze

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

ICT-beheer uitbesteden aan ICT-bedrijf nabij Barneveld

Uw ICT-beheer kunt u eenvoudig en voordelig uitbesteden aan ons als uw ICT-bedrijf nabij Barneveld. U betaalt bij Xantion namelijk een vast bedrag per dag, per werkplek. Dat is inclusief onze storingsdienst die ook buiten reguliere tijden bij ernstige storingen voor u klaar staat. U kunt het volledige ICT-beheer aan ons uitbesteden of slechts een gedeelte. Wist u dat u ook voor het leasen van hard- en software bij Xantion terecht kunt? Informeer naar de mogelijkheden.

Teams van Xantion

Met een bevlogen team van 40 werknemers staat Xantion dagelijks voor u klaar. Ons team is opgedeeld in 3 kleinere teams en de administratie. Elk van onze klanten (o.a. uit regio Arnhem, Amersfoort, Ede, Veenendaal, en Nijmegen) krijgt een team toebedeeld (blauw, oranje of groen). Door de teams klein te houden, bent u gegarandeerd van onze persoonlijke werkwijze. Het betekent dat u direct iemand aan de lijn krijgt, die u verder kan helpen, zonder keuzemenu’s of (lange) wachttijden. Op die manier onderscheiden wij ons van grote, logge en traditionele ICT-bedrijven.

Zakelijke telefonie

Ook voor het overstappen van ISDN naar VoIP kunt u aan ons uitbesteden. U profiteert dan direct van veel voordelen. Niet alleen is bellen via internet veel voordeliger dan via ISDN, ook is het veel beter. U kunt overstappen met uw huidige telefooncentrale of kiezen voor een nieuwe, moderne telefooncentrale uit de cloud die wij voor u verzorgen. Maak een afspraak en wij vertellen u graag meer over onze zakelijke telefonie.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?