ICT bedrijf Barneveld

Wanneer u een ICT bedrijf in of nabij Barneveld zoekt, dan is Xantion uw aangewezen partner. Xantion vindt dat ICT gewoon moet werken. Punt. Wij zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT voor u als mkb-bedrijf vergelijkbaar wordt met de ICT van grote bedrijven. Dat doen we transparant, praktisch, eerlijk, creatief en flexibel. Een voorbeeld: u heeft op dit moment het beheer over een bepaald aantal ICT-voorzieningen, die er in de toekomst heel anders uit kan zien.

Bekijk onze werkwijze

ICT-beheer uitbesteden aan ICT-bedrijf nabij Barneveld

Uw ICT-beheer kunt u eenvoudig en voordelig uitbesteden aan ons als uw ICT-bedrijf nabij Barneveld. U betaalt bij Xantion namelijk slechts €1,95 per dag, per werkplek. Dat is inclusief onze storingsdienst die ook buiten reguliere tijden bij ernstige storingen voor u klaar staat. U kunt het volledige ICT-beheer aan ons uitbesteden of slechts een gedeelte. Wist u dat u ook voor het leasen van hard- en software bij Xantion terecht kunt? Informeer naar de mogelijkheden.

Teams van Xantion

Met een bevlogen team van 40 werknemers staat Xantion dagelijks voor u klaar. Ons team is opgedeeld in 3 kleinere teams en de administratie. Elk van onze klanten (o.a. uit regio Barneveld, Arnhem, Amersfoort, Ede, Veenendaal, Wageningen en Nijmegen) krijgt een team toebedeeld (blauw, oranje of groen). Door de teams klein te houden, bent u gegarandeerd van onze persoonlijke werkwijze. Het betekent dat u direct iemand aan de lijn krijgt, die u verder kan helpen, zonder keuzemenu’s of (lange) wachttijden. Op die manier onderscheiden wij ons van grote, logge en traditionele ICT-bedrijven.

Zakelijke telefonie

Ook voor het overstappen van ISDN naar VoIP kunt u aan ons uitbesteden. U profiteert dan direct van veel voordelen. Niet alleen is bellen via internet veel voordeliger dan via ISDN, ook is het veel beter. U kunt overstappen met uw huidige telefooncentrale of kiezen voor een nieuwe, moderne telefooncentrale uit de cloud die wij voor u verzorgen. Maak een afspraak en wij vertellen u graag meer over onze zakelijke telefonie.

Maak een afspraak

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone