ICT-bedrijf Ede

ICT bedrijf EdeU zoekt een ICT-bedrijf in Ede of omgeving? Dan zijn wij bij Xantion uw aangewezen partner. Wij nemen graag het beheer van alle ICT uit handen. Alle ICT. Dus naast de PC’s ook de servers in het netwerk, routers, printers en thuiswerkplekken. Voor deze volledige ICT-ontzorging betaalt u slechts €1,95 per werkplek, per dag. Dat betekent voor u geen ICT-kopzorgen meer én medewerkers die extra tijd hebben voor uw kernactiviteiten!

Onbeperkt support bij uw ICT-bedrijf in Ede

Wij zijn een ICT-bedrijf in Ede dat onbeperkt support aanbiedt zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Dit is mogelijk door onze goede en betrouwbare ICT-systemen. Met ruim 75 jaar ICT-ervaring in ons team kunt u namelijk bouwen op onze ICT-systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Zo krijgt u nooit te maken met nare financiële verrassingen achteraf.

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Lukt het niet meer om verbinding te maken met het internet of weet u niet meer precies hoe alles werkt? Schroom dan niet om contact op te nemen, ongeacht of dat nu op dinsdagochtend om 6:30 uur is of op zaterdagavond om 21:00 uur. Wij geven u graag op een geduldige en professionele manier antwoord op uw vragen en lossen het probleem snel en vakkundig op: dat doen we met veel plezier en zonder extra kosten. Daar zijn we immers voor!

Persoonlijk contact

Wij geloven in een persoonlijke benadering van onze klanten. Daarom koppelen wij u aan een van onze teams. Elk teamlid is op de hoogte van uw persoonlijke situatie zodat elke medewerker uw vragen kan beantwoorden, zelfs als deze persoon nog niet eerder contact met u heeft gehad. Benieuwd naar de hoogopgeleide professionals in uw team? Maak kennis op onze website of kom bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek!

ICT-systeem op maat

We houden van duidelijke taal. Wij werken eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch. U krijgt dan ook gevraagd en ongevraagd advies van ons over uw ICT-gebruik toegespitst op uw vakgebied. Dat voorkomt onnodige dure investeringen op de lange termijn. Wij plaatsen ICT-systemen die u nu nodig heeft. Zo bieden wij u ICT-systemen op maat. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of nog beter: kom een keertje langs.

Bekijk onze werkwijze

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone