ICT-bedrijf Nijmegen

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Nijmegen: uw prettige en betrouwbare partner als u eenmalig moet investeren in ICT. Misschien ziet u ICT als noodzakelijk kwaad en stelt u het telkens uit omdat u het lastige materie vindt en het u tijd kost. Investeringen langdurig uitstellen kan echter leiden tot continuïteitsrisico en stagnerende bedrijfsvoering. Gelukkig kunt u aan Xantion al uw ICT uitbesteden. Bovendien kunt u bij Xantion ook software huren. Dat is met name handig als op dit moment het geld voor grote investeringen niet aanwezig is.

Bekijk onze werkwijze

Over Xantion, uw ICT-bedrijf nabij Nijmegen

Xantion is een zeer ervaren ICT-bedrijf nabij Nijmegen, opgericht op 1 oktober 2007. Dat betekent dat wij niet alleen jarenlange ervaring hebben in het vak, ook hebben we ervaren hoe de financiële markt de wereldeconomie heeft veranderd. Werken in de cloud is een voorbeeld daarvan. Tegenwoordig is deze vorm van werken eerder regel dan uitzondering. Meer dan twee op de drie klanten van Xantion maakt nu dan ook gebruik van werken in de cloud. Innovatie en meegaan met de laatste ontwikkelingen blijft altijd een sleutelfactor. Niet voor niets hecht Xantion dan ook zeer veel waarde hieraan en zijn we altijd up-to-date voor onze klanten uit heel Nederland, waaronder Nijmegen, Arnhem, Amersfoort, Barneveld, Ede, Veenendaal en Wageningen.

Contact opnemen met Xantion

Wilt u meer informatie over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We ontvangen u graag bij ons op kantoor in Ede.

Ik wil een afspraak

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone