Menu

ICT-bedrijf Nijmegen

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Nijmegen

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Nijmegen

Uw prettige en betrouwbare partner als u eenmalig moet investeren in ICT. Misschien ziet u ICT als noodzakelijk kwaad en stelt u het telkens uit omdat u het lastige materie vindt en het u tijd kost. Investeringen langdurig uitstellen kan echter leiden tot continuïteitsrisico en stagnerende bedrijfsvoering. Gelukkig kunt u aan Xantion al uw ICT uitbesteden. Bovendien kunt u bij Xantion ook software huren. Dat is met name handig als op dit moment het geld voor grote investeringen niet aanwezig is.

Bekijk onze werkwijze

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

Over Xantion, uw ICT-bedrijf nabij Nijmegen

Xantion is een zeer ervaren ICT-bedrijf nabij Nijmegen, opgericht op 1 oktober 2007. Dat betekent dat wij niet alleen jarenlange ervaring hebben in het vak, ook hebben we ervaren hoe de financiële markt de wereldeconomie heeft veranderd. Werken in de cloud is een voorbeeld daarvan. Tegenwoordig is deze vorm van werken eerder regel dan uitzondering. Meer dan twee op de drie klanten van Xantion maakt nu dan ook gebruik van werken in de cloud. Innovatie en meegaan met de laatste ontwikkelingen blijft altijd een sleutelfactor. Niet voor niets hecht Xantion dan ook zeer veel waarde hieraan en zijn we altijd up-to-date voor onze klanten uit heel Nederland, waaronder ICT Wageningen, Arnhem, Amersfoort, Barneveld, Ede en Veenendaal  Wageningen.

Contact opnemen met Xantion

Wilt u meer informatie over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We ontvangen u graag bij ons op kantoor in Ede.

Ik wil een afspraak

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?