Menu

ICT-bedrijf Veenendaal

U wilt uw ICT uitbesteden en bent op zoek naar een ICT-bedrijf in Veenendaal of omgeving?

ICT-bedrijf Veenendaal

U wilt uw ICT uitbesteden en bent op zoek naar een ICT-bedrijf in Veenendaal of omgeving? Xantion kan voor een vast bedrag per dag, per werkplek uw ICT uit handen nemen. Dat betekent niet alleen de servers en netwerken, ook onze storingsdienst die u te allen tijde vragen kunt stellen zit bij de prijs inbegrepen. U ziet het, wij werken niet met een uurtarief, u betaalt een vast bedrag per maand. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

Vestiging ICT-bedrijf Veenendaal

Xantion is een ICT-bedrijf nabij Veenendaal. Kom gerust een keer langs! Wij zijn gevestigd in Ede in een pand langs de A12. Wilt u liever dat wij bij u op de koffie komen? Dan kan dat natuurlijk ook. Wilt u uw hele ICT uitbesteden of bijvoorbeeld enkel uw zakelijke telefonie? We bespreken waar u behoefte aan heeft en welke ICT-oplossingen mogelijk zijn. Vervolgens komen wij met een voorstel.

Onze persoonlijke werkwijze

Wij vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn voor onze klanten. Belt u dus na vijven, dan is er een bereikbaarheidsdienst voor ernstige verstoringen. Als u contact met ons opneemt, hoeft u geen keuzemenu te doorlopen. Ook zetten we u niet in de wacht. We werken met drie teams waaraan u gekoppeld kunt worden. Elk teamlid weet welke ICT-systemen bij u zijn geïnstalleerd en kan u dus direct voorzien van een antwoord op al uw vragen. Die klantgerichtheid is bij ons de standaard. Naast deze persoonlijke werkwijze, geloven wij in een eerlijke, creatieve, gedreven en praktische werkwijze. Hoe vertaalt zich dat in de praktijk?

  • Eerlijk: we zijn onafhankelijk, open en bieden u als onze klant alle vrijheid.
  • Creatief: Xantion is altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. En we verzekeren u: die vinden we!
  • Gedreven: heeft u een probleem? Ons bevlogen team helpt u zo snel mogelijk uit de brand!
  • Toegankelijk: vragen? Stel ze aan ons. ICT is niet voor iedereen even makkelijk. Dat begrijpen we. We helpen u graag met heldere uitleg en duidelijke taal.
  • Praktisch: ontdek onze pragmatische werkwijze en maak een afspraak. We komen graag met u in contact.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?