Menu

ICT bedrijf Wageningen

Als gespecialiseerd ICT bedrijf nabij Wageningen kunnen wij u volledig ontzorgen wanneer het gaat om uw ICT.

ICT bedrijf Wageningen

Als gespecialiseerd ICT bedrijf nabij Wageningen kunnen wij u volledig ontzorgen wanneer het gaat om uw ICT. Wij begrijpen dat ICT voor u cruciaal is. Besteed het aan ons uit: wij beheren én beheersen het. Wij hanteren een vast bedrag per dag, per werkplek. Uiteraard zijn de servers in het netwerk bij deze prijs inbegrepen.

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Wat doen wij eigenlijk?

Onze 4 smaken

ICT beheer

Heeft u eigen apparatuur zoals servers, PC’s en printers ? Deze beheren we voor een vast bedrag per maand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. We verzorgen tevens de backup en updates van alle programma’s.

ICT beheer

Online werkplek

Geen zin in investeringen in eigen apparatuur en overal en veilig willen werken? Xantion heeft haar eigen cloud-oplossing, die lekker veilig in Ede staat. Alle programma’s worden toegankelijk gemaakt.

Online werkplek

Xantion office

Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office wat voor u. Alle programma's die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Xantion office

VoIP

Natuurlijk leveren we zakelijke telefonie of VoIP. Wij noemen het bellen over internet. De mogelijkheden zijn eindeloos dus grote kans dat we aan uw eisen voldoen qua doorschakelen, rapportages, enzovoorts.

VoIP

Xantion als uw ICT bedrijf nabij Wageningen

Wanneer u een ICT bedrijf in Wageningen of omgeving zoekt, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Xantion gelooft in een eerlijke, creatieve, toegankelijke en praktische aanpak. Ook als het gaat om goed advies, hanteren wij deze waarden. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons uw wensen horen. We kunnen uw hele ICT-beheer uit handen nemen ook de zakelijke internet telefonie.

Bekijk onze werkwijze

VoIP: het nieuwe bellen

Belt u nog via ISDN? KPN heeft aangegeven dat dit stopt per september 2019. Vanaf die datum moet zakelijk Nederland dus overgestapt zijn. Kies daarom nu alvast voor VoIP en ontdek de voordelen van het bellen via internet. VoIP staat voor Voice over IP en is vergeleken met ISDN een voordelige en moderne manier van zakelijke telefonie. Er zijn nog meer voordelen van VoIP. Onderling bellen met collega’s bijvoorbeeld, is geheel kosteloos. Tevens kunt u overal in uw pand de telefoon beantwoorden, door simpelweg uw telefoon aan het internet te koppelen. Wist u trouwens dat u tot wel 30 procent op de kosten bespaart? Wij zorgen ervoor dat VoIP 24 uur per dag werkt voor een vast bedrag per maand.

ICT uit de kraan

Onze slogan is Xantion, ICT uit de kraan en dat is niet zonder reden. Xantion gelooft dat ICT zo eenvoudig, transparant en beschikbaar moet zijn als water uit de kraan. Bovendien staat onze bereikbaarheidsdienst voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. We koppelen uw bedrijf aan een van onze teams zodat u altijd iemand spreekt die u kent en die op de hoogte is van uw ICT. Op die manier kunnen we snel schakelen en heeft u zo snel mogelijk een oplossing voor uw ICT-probleem. Maak kennis met onze teams of kom eens binnenwandelen.

Kennismaken met de teams van Xantion

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?