Menu

ICT beheer uitbesteden

Geen omkijken meer naar uw apparatuur
Xantion kunt u inschakelen om voor u uw apparatuur te beheren voor lage, voorspelbare kosten. Voor een vast bedrag per maand, kunt u het beheer van uw servers, PC’s, printers met een gerust hart aan ons overlaten. Niet voor niets is ICT-beheer ons vak!

Bij het ICT-beheer horen uiteraard ook de back-ups en updates van alle programma’s.
Alle lokale support is eveneens inbegrepen, we zijn gewoon een ICT-collega die slechts een telefoontje van u verwijderd is.

Bel uw team met een supportvraag

Flexibel werken

Bij het uitbesteden van uw ICT-beheer, profiteert u van verschillende voordelen. Het maakt bijvoorbeeld niet uit waar u werkt: op kantoor, op een online werkplek of vanuit huis, daar waar u een internetverbinding heeft en uw toestel staat kunt u bellen. Dat is het voordeel van werken in de cloud. Of kies voor Xantion Office en werk eenvoudig weg op uw laptop waar u alle benodigde programma’s lokaal opgeslagen heeft. De rest vindt u in de cloud en kunt u weer gebruiken als u toegang heeft tot internet.

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Advies & Consultancy

Goede raad hoeft niet duur te zijn! Ook in consultancy zijn wij eerlijk, creatief en pragmatisch. Geen dure woorden maar begrijpelijke taal voor de niet ICT’er. Advies toegespitst op uw vakgebied. Omdat wij vinden dat ict – naast eenvoudig als water uit de kraan – net zo transparant als water uit de kraan moet zijn. Wij geven graag gevraagd en ongevraagd advies. Wij doen dit niet voor niets maar wel binnen het overeengekomen maandbedrag. Zo zorgen wij ervoor dat uw ict correct is afgestemd op hetgeen u ermee wilt bereiken.

VoIP

We noemen het VoIP, terwijl het eigenlijk gewoon bellen via internet is. De toestellen zien er heel gewoon uit, zijn echter heel slim. U koppelt ze aan het internet en de telefoon gaat daar over waar uw toestel staat. Dat kan op kantoor zijn of thuis of op uw online werkplek. Vanaf die plek kunt u ook zelf bellen. Onderling bellen met collega’s is gratis, dankzij het internet. Xantion zorgt ervoor dat uw zakelijke telefonie 24 uur per dag werkt en dat het doorschakelen gaat zoals u wenst en de voicemails werken zoals besprokne. En natuurlijk kan dat ook voor een vast bedrag per maand. Geen KPN facturen meer en u bespaart tevens nog op kosten. De kostenbesparing loopt vaak op tot 30 procent. Iets om naar uit kijken. VoIP, moeilijk woord, maar het blijft gewoon bellen en gebeld worden.

Meer over zakelijke telefonie

Cloud

Gaat u naar het werk, of wilt u aan het werk? Bereikbaarheid bepaalt in dit internettijdperk een groot gedeelte van het winnen of verliezen van een opdracht. Het is daarom belangrijk om op elke locatie en elk tijdstip over uw data en software te beschikken. Door in de cloud te werken maken wij dat voor u mogelijk. Op deze manier kunt u overal bij uw gegevens, of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent. U huurt alle faciliteiten op basis van uw behoefte. Groeit u, dan neemt u eenvoudig meer af. Is er krimp dan kunt u per direct minder afnemen. Wel zo makkelijk, transparant en eerlijk.

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?