Menu

ICT uit de kraan

Voor een vast bedrag per dag per werkplek
De ICT-voorziening is ook voor u cruciaal. Het beheer ervan kunt u volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden en dat voor een all-in prijs per werkplek, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren. Het resultaat is bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten.

Wij helpen onbeperkt, met veel plezier en zonder extra kosten.

Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor medewerkers. Xantion is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. ICT-Beheer is een vak, óns vak.

ICT Beheer

Het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur (omgeving) kunt u aan ons overlaten. Hieronder vallen niet alleen de computers (PC’s) maar juist ook de servers, routers, switches en bijvoorbeeld printers. Lukt het een keer niet om connectie te maken met het internet, doet de MFP (Multi Functioneel Printer) niet wat hij hoort te doen, neem gerust contact met ons op. Onze bestaande klanten geven aan dat wij op een geduldige en professionele manier hun vragen beantwoorden en hun problemen oplossen. U krijgt weer ICT nachtrust.

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Advies / Consultancy

Goede raad hoeft niet duur te zijn! Ook in consultancy zijn wij eerlijk, creatief en pragmatisch. Geen dure woorden maar begrijpelijke taal voor de niet ICT’er. Advies toegespitst op uw vakgebied. Omdat wij vinden dat ICT – naast zo eenvoudig als water uit de kraan – net zo transparant als water uit de kraan moet zijn. Wij geven graag gevraagd en ongevraagd advies. Wij doen dit niet voor niets maar wel binnen het overeengekomen maandbedrag. Zo zorgen wij ervoor dat uw ICT correct is afgestemd op hetgeen u ermee wilt bereiken.

VoIP

We noemen het VoIP, maar het is eigenlijk gewoon bellen via internet. De toestellen zien er heel gewoon uit maar zijn eigenlijk heel slim. Je koppelt ze aan het internet en de telefoon gaat daar over waar je toestel staat. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis. Daar waar je de telefoon neerzet gaat hij over en kun je zelf ook bellen. Onderling bellen met collega’s is gratis, dankzij het Internet. Xantion zorgt ervoor dat dit 24 uur per dag werkt en dat de doorschakelingen en voicemails werken zoals dat gewenst is. En natuurlijk kan dat ook voor een vast bedrag per maand. De KPN facturen behoren tot verleden tijd en de kostenbesparing loopt vaak op tot 30%. Iets om naar uit kijken. VoIP, moeilijk woord, maar het blijft gewoon bellen en gebeld worden.

Cloud

Gaat u naar het werk, of wilt u aan het werk? Bereikbaarheid bepaalt in dit internet tijdperk een groot gedeelte van het winnen of verliezen van een opdracht. Het is daarom belangrijk om op elke locatie en elk tijdstip over uw data en software te beschikken. Door in “De Cloud” te werken maken wij dat voor u mogelijk. Op deze manier kunt u overal bij uw gegevens, of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent. U huurt alle faciliteiten op basis van uw behoefte. Groeit u dan neemt u eenvoudig meer af. Is er krimp dan kunt u per direct minder afnemen. Wel zo makkelijk, transparant en eerlijk.

Wij geloven in ICT als water uit de kraan!

Wij geloven dat ICT zo makkelijk, beschikbaar en helder moet zijn als water uit de kraan. Wij werken eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch. Daardoor kunnen we daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten. Een afspraak maken kan, gewoon bij ons binnenlopen vinden wij nog leuker.

Flexibel op- en neerschalen

Vandaag is anders dan gisteren en morgen is het weer anders dan vandaag. Met de opkomst van allerlei nieuwe technieken en steeds weer veranderende omstandigheden wordt het een steeds groter risico om nu al investeringen te doen die pas over twee jaar noodzakelijk zijn. Met de oplossingen van Xantion heeft u daar geen last meer van. Wij plaatsen wat u nodig heeft en maken het schaalbaar. Zodoende kunt u groeien maar ook krimpen.

Geen personeelskosten voor ICT

Nog steeds is de menselijke component de grootste kostenpost in ICT. Hoeveel uur gaat er niet verloren in het zoeken naar en verhelpen van verstoringen? Wij nemen al deze kosten voor onze rekening. Voor een vast bedrag per maand hoeft u niet meer te investeren in handen voor de ICT en heeft u uw eigen handen ook vrij. Zo komt er weer meer tijd vrij voor uw klanten.

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Lage voorspelbare kosten

Wat zou het ondernemen makkelijker worden wanneer we marktontwikkelingen, regelgevingen en politieke besluiten vooraf kunnen voorspellen. Xantion gelooft dat ICT wél voorspelbaar kan en moet zijn voor de ondernemer. Voor een vast bedrag per maand leveren wij u een “ICT verzekering”. Zo bent u verzekerd van een stabiele en werkende omgeving. Door het bijvoorbeeld kosteloos leveren van een nieuwe computer zorgen wij ervoor dat u niet meer hoeft te bellen over die PC. Wij streven ernaar dat u niet hoeft te bellen. Bij bestaande klanten levert dit tot wel 40% kostenbesparing op.

Bekijk onze werkwijze

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?