Menu

ICT uit de lengte of uit de breedte

Donderdag 1 oktober bestond Xantion “ICT uit de kraan” alweer 8 jaar. Een heugelijk moment waarvoor wij al onze trouwe relaties bijzonder dankbaar zijn.

Er is in de afgelopen 8 jaar veel gebeurd. Denk alleen al aan de financiële markt die in alle opzichten de wereldeconomie heeft veranderd.

En wat te denken van de ontwikkelingen op het gebied van ICT? Daar waar “De Cloud” 8 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond is het nu een alom gehoord begrip en een bewezen techniek.

Inmiddels maakt meer dan 70% van onze klanten in meer of mindere mate gebruik van “De Cloud”.

Xantion, het ICT bedrijf in Ede, heeft altijd vooraan gestaan om mee te gaan in deze ontwikkelingen en daar waar mogelijk zelfs doorontwikkeld. Juist hierdoor zijn technieken – die eerst alleen beschikbaar waren voor multinationals – ook beschikbaar geworden voor het MKB en zelfs de ZZP.

Dit alles nog steeds op de manier die u van ons gewend bent, namelijk verantwoordelijkheid en ICT beheer voor een vast bedrag per maand.

Het is deze dienstverlening die onze klant aanspreekt. Daarom, precies 8 jaar na oprichting, verhuizen we voor de tweede keer omdat we uit ons jasje groeien.

Daarom zeggen wij tegen onze relaties: “Hartelijk dank voor het vertrouwen.”

| Support nodig?