Menu

Online werkplek

Overal aan het werk
U wilt niet investeren in eigen apparatuur en toch overal en veilig werken? Vraag dan naar onze eigen cloud-oplossing voor uw online werkplek. Tegenwoordig is gedeeltelijk thuis werken of op een online werkplek in korte tijd heel normaal geworden. Ook dan wilt u toegang hebben tot al uw programma’s en support inschakelen als dat nodig is. Xantion zorgt ervoor dat u op uw online werkplek net zo kunt werken op kantoor. Wij werken met een goed beveiligd datacenter in Ede. We zorgen ervoor dat alle programma’s toegankelijk worden gemaakt. Heeft u ondersteuning nodig voor de printer bij u op locatie of is er een WiFi-storing, dan komen we snel naar je toe. We pakken hiervoor wel de auto, dat dan weer wel. Op die manier bent u verzekerd van een stabiele en werkende online werkplek.

Voor elke sector

Wij zorgen voor een goede bereikbaarheid voor bedrijven ongeacht de sector waarin zij werkzaam zijn. Alle programma’s zijn toegankelijk, ook voor zware applicaties die buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld in de bouw. Flexibel op- en afschalen kan van vandaag op morgen geregeld worden, als het op sommige periodes van het jaar drukker is dan andere periodes. U kunt te allen tijden rekenen op support op locatie. Mocht er een storingsprobleem zijn dan kunt u ons altijd bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Ongestoord doorwerken

Hoeveel uur gaat er niet verloren in het zoeken naar en verhelpen van verstoringen? Wij nemen al deze kosten voor onze rekening. Voor een vast bedrag per maand kunt u te allen tijde rekenen op support op locatie. Mocht er een storingsprobleem zijn dan kunt u ons altijd bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Xantion koppelt u aan een van onze drie supportteams. Op die manier heeft u direct iemand aan de lijn die uw ict-systeem kent en hierdoor snel kan schakelen en direct kan helpen. Niet voor niets is ons motto: ICT moet zo eenvoudig zijn als water uit de kraan.

ICT beheer voor uw online werkplelk uitbesteden aan Xantion?

Neem contact met ons op

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

| Support nodig?