Menu

Karakteristiek voor Xantion

Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten.

Onze kracht – hoe wij het verschil maken

Eerlijk

Wij doen eerlijk en duidelijk zaken. Dit herkent u terug in onze niet bindende manier van werken, onze onafhankelijke opstelling, de openheid die wij uitstralen en de vrijheid die wij onze relaties bieden.

Maximale focus op uw business? Laat Xantion dan uw ICT faciliteren als water uit de kraan.

Creatief

Niet linksom dan rechtsom. Niet voor een gat te vangen. Altijd op zoek naar de beste oplossing die past bij het probleem dat is wat ons kenmerkt. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zodat het kan, gewoon de beste werkende oplossing.

Gedreven

Passie is wat ons drijft. Passie om relaties te helpen met hun problemen. Niet direct gefocust op de apparatuur of software maar uitsluitend op het resultaat voor u. Of het nu maandagochtend 7.00 uur is of juist zaterdagavond 22.00, wij staan voor u klaar.

Toegankelijk

Er is maar één domme vraag: de niet gestelde vraag. Wij staan dan ook open voor elke willekeurige vraag van u en de gebruikers. Wij begrijpen het als u ICT moeilijk en ondoorzichtig vindt. U wilt ICT gebruiken om te ondernemen, wij zorgen ervoor dat alles goed draait onder de motorkap. Wij maken ICT voor u toegankelijker dan u ooit gewend was!

Praktisch

Wij staan voor een pragmatisch aanpak van zaken. Geen onnodig moeilijke termen, jargon of een aaneenschakeling van afkortingen. Een praktische voorbeeld is dat wij uw ICT aanpassen op de behoefte van uw bedrijfsvoering. Als het beter uitkomt om pas volgend jaar over te gaan zetten we desnoods tijdelijk onze apparatuur in bij u op locatie.

Bekijk onze werkwijze

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

| Support nodig?