Menu

Zakelijke telefonie

Bellen via VoIP
De toestellen voor zakelijke telefonie zien er heel gewoon uit maar zijn eigenlijk heel slim. Je koppelt ze aan het internet en de telefoon gaat daar over waar je toestel staat. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis. Daar waar je de telefoon neerzet gaat deze over en kun je zelf ook bellen. Onderling bellen met collega’s is gratis, dankzij het internet. Xantion zorgt ervoor dat dit 24 uur per dag werkt en dat de doorschakelingen en voicemails werken zoals dat gewenst is. En natuurlijk kan dat ook voor een vast bedrag per maand. De KPN facturen behoren tot verleden tijd en de kostenbesparing loopt vaak op tot 30%. Iets om naar uit kijken. We noemen het VoIP. Dat lijkt een moeilijk woord, maar het blijft gewoon bellen en gebeld worden, alleen dan via internet.

Uw zakelijke telefonie uitbesteden

Alle opties zijn mogelijk

Bij zakelijke telefonie heeft u veel mogelijkheden. Van rapportages, de manier van doorschakelen, koppeling met uw smartphone, voice-mail, conference calls, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Daarom komen onze consultants graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. We komen met een basisvoorstel en bespreken vervolgens de zogenaamde call-flow. Hoe wilt u dat telefoontjes binnenkomen, wat moet er vervolgens mee gebeuren, hoe gaat het doorschakelen in zijn werk, enzovoorts. Door het opstellen van een call-flow lopen we alle opties na en komen alle mogelijkheden aan bod.

ICT doelen niet te verwezenlijken?
Contact Xantion eens

Servicegericht en advies op maat

Wij komen graag bij u langs voor zakelijke telefonie op maat. U kunt naar ons overstappen met uw huidige telefooncentrale of kiezen voor een nieuwe, moderne telefooncentrale uit de cloud die wij voor u verzorgen. Na installatie kunt u te allen tijde schakelen voor ondersteuning met uw eigen team. We werken met drie verschillende teams en koppelen uw bedrijf aan een van deze drie. U belt een rechtstreeks telefoonnummer, hoeft geen keuzemenu te doorlopen en krijgt snel antwoord op uw vraag. Is er sprake van een storing, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om de storing te verhelpen.

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

| Support nodig?