Werkwijze

Benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Bel om een afspraak te maken en wij komen graag bij u op de koffie. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij adviseren u over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij u een voorstel. Ongeacht of u nu uw gehele ICT-beheer wilt uitbesteden of alleen uw zakelijke telefonie, Xantion staat voor u klaar.

Xantion maakt het verschil

Xantion onderscheidt zich van traditionele ICT-bedrijven. U profiteert hierdoor van ten minste twee belangrijke voordelen:

Vast bedrag per maand

Weg met uurtje-factuurtje! Bij ons bent u echt verzekerd van een vaste prijs per maand. U betaalt €1,95 per werkplek, per dag voor het beheer van uw hele ICT. Dat is inclusief onze storingsdienst. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Persoonlijke werkwijze is troef

Xantion werkt met drie verschillende teams. Een van deze teams koppelen wij aan uw bedrijf. Als u dan belt met een vraag, krijgt u direct iemand aan de lijn die u kent. Geen keuzemenu’s of wachttijd dus! Bovendien heeft u binnen no-time een antwoord op uw vraag omdat ons bevlogen team uw bedrijf al kent en precies weet welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Die bevlogenheid vertaalt zich ook in onze bereikbaarheid. Onze teams staan ook buiten reguliere werktijden graag voor u klaar. Maak kennis met onze teams.

Het inschakelen van Xantion heeft nog meer voordelen.

Maak een afspraak

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Xantion

Support: Windows - Mac - Android - Windows Phone