Menu

Onze werkwijze

Benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Bel om een afspraak te maken en wij komen graag bij u op de koffie. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij adviseren u over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij u een voorstel. Ongeacht of u nu uw gehele ICT-beheer wilt uitbesteden of alleen uw zakelijke telefonie, Xantion staat voor u klaar.

Xantion maakt het verschil

Xantion onderscheidt zich van traditionele ICT-bedrijven. U profiteert hierdoor van ten minste twee belangrijke voordelen:

Vast bedrag per maand

Weg met uurtje-factuurtje! Bij ons bent u echt verzekerd van een vaste prijs per maand. U betaald een vast bedrag per dag, per werkplek voor het beheer van uw hele ICT. Dat is inclusief onze storingsdienst. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Uw ICT is met Xantion te verwezenlijken

Persoonlijke werkwijze is troef

Xantion werkt met vier verschillende teams. Een van deze teams koppelen wij aan uw bedrijf. Als u dan belt met een vraag, krijgt u direct iemand aan de lijn die u kent. Geen keuzemenu’s of wachttijd dus! Bovendien heeft u binnen no-time een antwoord op uw vraag omdat ons bevlogen team uw bedrijf al kent en precies weet welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Die bevlogenheid vertaalt zich ook in onze bereikbaarheid. Onze teams staan ook buiten reguliere werktijden graag voor u klaar. Maak kennis met onze teams.

Het inschakelen van Xantion heeft nog meer voordelen.

Maak een afspraak

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

Nog vragen voor Xantion?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken om uw mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Xantion

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
| Support nodig?