Menu

Xantion Camera

Mijn en Dijn

Het verschil tussen “mijn en dijn” is actueler dan ooit. We leven we in een samenleving waarin niet iedereen andermans spullen respecteert. Veiligheid en jezelf veilig voelen is een basisbehoefte.

Xantion biedt een complete en professionele bewakingsoplossing. Een gemakkelijk en betaalbaar systeem waarmee camera’s en videobeelden eenvoudig beheerd kunnen worden. Er komt vanzelf een melding wanneer er iemand komt op een plek waar u dat wellicht liever niet heeft.

Een extra oogje in het zeil
Met de Xantion Camera oplossing is er altijd een wakend oog, ongeacht waar u zelf bent. Hoe het werkt? Wij verbinden uw beveiligingscamera’s met de cloud. Beheer en bekijk vervolgens uw camera’s en beelden op uw computer, smartphone of tablet en ontvang een melding wanneer beweging wordt gedetecteerd. Zonder waarde oordeel van Xantion natuurlijk, wellicht is het spontaan en ook nog gewenst bezoek.

Professioneel en veilig
U bent verzekerd van een professioneel systeem en haarscherpe beelden die veilig staan opgeslagen en waar u alleen toegang tot heeft. Voor alle vragen staat Xantion altijd voor u klaar, zoals u dat wellicht reeds gewend bent.

| Support nodig?