Menu

Xantion Office

Offline werken
Staan de meeste applicaties die u gebruikt al in de Cloud, dan is Xantion Office waarschijnlijk wat voor u. Alle programma’s die u gebruikt staan op uw laptop, alle gegevens veilig in de Cloud. Samenwerken gaat heel eenvoudig.

Werken in de cloud

Xantion Office voor onderweg, werken in de cloud als u weer een internetverbinding heeft en weer over uw data en software wilt beschikken: een ideale combinatie. Wanneer u weer beschikt over internet, kunt u overal bij uw gegevens, of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent. U huurt alle faciliteiten op basis van uw behoefte. Groeit u dan neemt u eenvoudig meer af. Is er krimp dan kunt u per direct minder afnemen. Wel zo makkelijk, transparant en eerlijk.

Uw ICT is met Xantion te verwezenlijken

Moderner werken

Xantion Office is een ideale manier om met office te werken. Alles wat lokaal opgeslagen kan worden staat op uw laptop. De rest vindt u in de cloud. En ondertussen worden alle bestanden gesynchroniseerd. Wilt u meer weten over Xantion Office of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust om een afspraak te maken en wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies op maat voor uw situatie.

Bel ons op 0318 – 69 70 91

Wij werken onder andere voor

Wij verzorgen ict-beheer voor zowel kleine als grote bedrijven. We zijn er trots op hieronder een greep uit ons klantenbestand te mogen vertonen:

| Support nodig?